Mumsigt Hemma hos Kaj🍕

Oj sĂ„ gott det var igĂ„r pĂ„ ”Hemma hos Kaj”😍 Pizzan var en goding, som alltid dĂ€r. Fick lite fancy Cola med, nĂ€r jag tackade nej till alkoholfria drinkar. Han ville nog bara ”festa till” nĂ„gon dricka😆

Jordgubben smakade sommar!đŸ€©

Mjölk och glutenfri pizza sÄklart!

Sedan gillar jag deras inredning och stil pĂ„ sjĂ€lva stĂ€llet. Man kommer in till ett mysigt kryp in typ, med lite annorlunda lampor och tavlor och toaletterna Ă€r ocksĂ„ en liten upplevelse 😉 Hammarby Sjöstad ligger restaurangen i. Prova!😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s