Vatten, vatten, bara vanligt vatten!..👙

Äntligen var det dags för vattengympan idag. Oj oj oj, vad hĂ€rligt det var!

Vi var ca 14 st gravida som deltog. Det började med att vi möttes i omklĂ€desrummet, dĂ€r jag började prata med en av de blivande mammorna. SĂ„ kul att snart vara med om samma sak och vi ska Ă€ven ha flickor bĂ„da tvĂ„đŸ˜

Först hade vi ett fyspass dÀr alla fick göra rörelserna i sin egen takt, sedan hade vi avslappning i ca 20 min. Allt som allt höll det pÄ en timme.

Jag kĂ€nde/kĂ€nner eufori efter!đŸ€©Â SĂ„ hĂ€rligt att fĂ„ trĂ€na och kĂ€nna att kroppen orkar det med, nĂ€r man fĂ„r hjĂ€lp av vattnet. Hade restless legs igĂ„r kvĂ€ll och kĂ€nde hur min kropp surrade och var frustrerad liksom, men idag har jag en glĂ€dje och ett bĂ€ttre lugn i kroppen. Eftersom min gravid-ischias kĂ€nns ganska starkt nu och höfterna med, sĂ„ blir det svĂ„rt att gĂ„ lĂ„nga promenader. Min sjukgymnast har beordrat mig att inte gĂ„ mer Ă€n 30 min per dag.. Det Ă€r typ nĂ€r jag ska pĂ„ lunchen fram och tillbaka och gĂ„r runt mina smĂ„ vĂ€ndor inne pĂ„ jobbet. Till skrivaren, till toaletten, hĂ€mta ett glas vatten, vardagsmotionen🙄 Den dĂ€r trista kĂ€nslan att jag redan tagit av hela mitt rörelse-konto innan jag ens slutat jobbet. SĂ„ det hĂ€r Ă€r en ren och skĂ€r glĂ€dje😃 Som jag ska njuta av detta varje vecka!

PÄ vÀg mot vattengympan strejkade min kropp och gravid-ishiasen tog över helt. LÀskigt nÀr man kÀnner att man inte kan ta sig framÄt mer Àn myrsteg, sÄ det gÀller att inte bli stressad nÀr det kÀnns sÄ och vara beredd pÄ att sÄnt kan hÀnda nÀr jag ska planera att Äka nÄgonstans, sÄ jag inte stressar med smÄ marginaler.

Vi kommer vara ungefĂ€r samma gĂ€ng varje gĂ„ng, sĂ„ jag kommer nog lĂ€ra kĂ€nna de andra bĂ€ttre med och det kĂ€nns himla kul. Det Ă€r ingen i min nĂ€rhet som Ă€r i samma fas som jag nu och vi pĂ„ denna trĂ€ning har bara nĂ„gra veckor emellan, sĂ„ man kan snacka samma krĂ€mpor och tankar som finns😉

 

#vecka27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s