Har jag verkligen anvĂ€nt allt?😼

Jag pratade ju för nÄgra veckor sedan om #konmari-metoden som Marie Konto lÀr ut. Efter jag fastnat för denna Netflix-serie och för hur hon gÄr tillvÀga med stÀdning, har jag blivit fast i detta med att försöka rensa i röran, röja upp, röja ut, organisera.

Min sambo kom hem med massa smÄ lÄdor i olika storlekar till vÄra nya byrÄer och jag blev helt frÀlst, sÄ idag blev det Ànnu fler för resten av lÄdorna, att anvÀnda för att kunna dela upp olika saker. Detta gör det sÄ mycket lÀttare att se vad man har och kunna kategorisera lite mer och inte bara lÀgga allt i en enda röra.

SÄ har jag ocksÄ börjat leta olika tips hÀr och dÀr för att bli en bÀttre organiserare av mina grejer och ha mer kontroll över vad jag anvÀnder och inte anvÀnder.

SÄ fann jag denna bra idén idag;

 

IMG_1941.jpg

 

Att man börjar med att hÀnga alla galgar bakifrÄn och de plagg man sedan anvÀnder hÀnger man med galgen framifrÄn efter man haft pÄ sig det, för att lÀttare kunna se vilka klÀder man egentligen anvÀnder. Sedan efter en tid, kan man ta sig en rejÀl funderare om man verkligen behöver ha kvar dem, om man inte alls rört dem pÄ exempelvis ett halvÄr. Smart grej tycker jag! DÄ ser man svaret svart pÄ vitt sÄ att sÀga, vad man egentligen behöver och inte behöver bland plaggen i garderoben.

 

Har ni nĂ„gra bra tips?😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s