Att resađŸ›¶

Det hĂ€r att vara gravid och resa. Jag tĂ€nker ju ocksĂ„ pĂ„ miljön, just vid tanken att flyga, inte bara att jag inte kan pga maggen, men bara att Ă„ka ivĂ€g vilket fĂ€rdmedel det Ă€n Ă€r, det kĂ€nns som att tiden för det börjar minska. KĂ€nslan av att jag inte vet om jag kommer fĂ„ stora problem med foglossningar i slutet, om/att det kommer bli vĂ€ldigt tungt att bĂ€ra pĂ„ Grynet sista tiden innan förlossning, tĂ€nk om hon kommer alldeles för tidigt. Ja, listan kan göras lĂ„ng enligt mig som Ă€r en grubblare 😂

Vi hade nog velat göra nĂ„gon sorts resa igen, innan vi blir förĂ€ldrar. Bara för att leka med tanken; Flyg Ă€r otĂ€nkbart, vĂ„r bil finns just nu ca 40 mil ifrĂ„n oss och bĂ„t kĂ€nns inte heller spĂ€nnande..SĂ„ tĂ„g!? Hm men vart? Vet inte vilka stĂ€der som skulle vara kul att upptĂ€cka i vĂ„rt kĂ€ra Sverige, nu nĂ€r det Ă€r grĂ„tt, kallt och..icke turista-vĂ€der😆 Det tar cirka 30h (!!!) att försöka ta sig nerĂ„t Berlin eller andra stĂ€der Europa, sĂ„ den i sĂ„ fall önskade helgen skulle plötsligt bli en veckas semester vilket inte alls gĂ„r just nu.

Vilka i-landsproblem va?😝

 

NĂ„gon som har förslag pĂ„ en bra weekend?đŸ€©

 

IMG_0114.jpg

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s