TvĂ„len broder!🧮

Jag Àlskar fÀrger och fart! Köper jag grejer, vill jag helst de skall sticka ut och mÀrkas. Men sÄ finns det ibland saker jag gillar som Àr helt motsatsen till det. Som denna tvÄlpump. Den Àr enkel, smÀlter lÀtt in och Àr genomskinlig i bÄde pump och innehÄll. Och dÀrför gillar jag den.

Det Àr kul att hitta saker till vÄr lilla lÀgenhet, dÄ varje liten sak gör skillnad och det mÀrks nÀr man Àndrar pÄ nÄgot. Vi har ett litet krypin under vÄr loftsÀng som vi nu fixat iordning, det fÄr jag visa en annan gÄng. Hursomhelst Àr det kul att med smÄ medel Àndra sÄ mycket liksom.

Tillbaka till tvÄlpumpen, den fann jag pÄ en hyfsat ny butik som öppnat i Liljeholmen; Söstrene Grene. DÀr finns lite allt möjligt. För köket, för fest, pyssel, fina möbler och lite krukor. SmÄtt och gott helt enkelt.

 

Vad tycker ni? TrĂ„kig, eller snygg?🌟

 

IMG_1825.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s