Inspokick!🔋

SĂ„g det coolaste skĂ„pet igĂ„r nĂ€r jag gick in pĂ„ Designtorget😍 Föll direkt! Just för att det kĂ€ndes sĂ„ jag, det stack ut och var nyskapande och lekfullt😊 Älskar knopparna pĂ„ det mest. Är sĂ„ kul nĂ€r man kĂ€nner sĂ„n inspiration av att vilja skapa nĂ€r man hittar sĂ„na hĂ€r ting, som liksom suger tag i en sĂ„ ovĂ€ntat. TrĂ„kigt nog kostade det ca 20K, för det fanns mest i butiken för att just ge den inspirationkicken. Vilket jag gillar starkt, att man tĂ€nkt i de banorna! En ung kvinnlig kreatör som hade skapat dennađŸ‘ŠđŸ»

Nu vill jag bara bygga ett likadant sjĂ€lv hemma och göra i mina fĂ€rger, men det fĂ„r nog vĂ€nta tills vi har större.. TĂ€nker mig att tv:n kan gömmas inuti ett sĂ„nt skĂ„p. Eller kanske att Grynet skulle gilla ett sĂ„nt skĂ„p i sitt rum😉

Vad tycker ni?

 

IMG_1810.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s