Bästa hårsmeket!🦘

Bästa kuren för håret just nu vill jag tipsa om! ”Aussie”!

Älskar dessa produkter och det var länge sedan jag fastnade för något schampo eller balsam jag gillar. Det känns verkligen som att hårstråna får en kick av produkterna och jag har mycket finare färg och lyster i håret, efter jag började med dem. Har testat allt möjligt från budget till dyra märken. Detta är faktiskt det enda på länge som ger mitt hår glans, inte gör håret fett efter någon dag redan och det luktar lagom gott. Är allergiker så det är ofta svårt att ha olika dofter i håret eller i min dusch crème.

Dessa kan man hitta på olika ställen till rätt bra priser med. Jag hittade dem på rea på Åhlens i julas, men såg ÖB har dem till helt ok priser.

Jag pratar om dessa;

 

IMG_1647.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s