Gravida baksidanđŸ„Ž

#vecka22

Har hört hur bra de flesta mÄtt i gravidperioden trimester 2 (nr 2 av 3, alltsÄ mÄnad 3-6 ungefÀr) hur hela kroppen blommar och att det inte gör ont nÄnstans Àn.

HAHA, ja du nĂ€r kommer den perioden hĂ€r?😂 IllamĂ„ende första trimestern, som inte gĂ„tt över helt. Trött konstant. Ont i kroppen och dĂ„ mest i höfterna, magen och benen, gravid-ischiasen kommer och gĂ„r, samt att jag hĂ„llit mig frisk rĂ€tt lĂ€nge men efter 3 v tĂ€ppa kom en hemsk förkylning likt en lindrig influensa, i förra veckan.

Kan inte pĂ„stĂ„ jag mĂ„r som en dröm😆

MEN eftersom jag vet vad som vĂ€ntar i magen sĂ„ försöker jag ta det lite med en nypa salt och fokuserar pĂ„ mĂ„let, alltsĂ„ lilla grynet. Har den bĂ€sta sambon som masserar min vader och fötter varje kvĂ€ll sĂ„ jag slipper kramp mitt i natten, vilket jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„ tacksam över!â˜ș

Nu blir det göra pankis till middag igen, dĂ„ kroppen inte vill ha tungt nĂ€r det nĂ€rmar sig kvĂ€ll. Gottigt!😋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s