Marie Kondo-stil!đŸ„‡

SOM jag har rensat ikvÀll. Efter att ha sett Marie Kondo pÄ Netflix sÄ har Àven jag drabbats av stÀdmani haha.

Dock Àr det svÄrt att följa hennes magiska vikningar, dÄ vi i denna lilla lÀgenhet inte har vanliga byrÄer eller lÄdor att lÀgga i, men jag började ikvÀll med det hon tipsar om att man skall börja med; klÀderna!

Man skall lÀgga ALLA klÀder man Àger i en enda hög, för att verkligen se och uppskatta hur mycket man Àger. Sagt och gjort, jag drog ut ALLA klÀder jag har hÀr hemma och la det pÄ vÄr bÀddsoffa. Det blev en hel del mÄste jag ju tyvÀrr sÀga hehe.. hÀr Àr en del av kaoset;

 

IMG_1653

 

Man skall gÄ igenom plagg för plagg och tacka de klÀder man inte lÀngre vill ha kvar,  tacka för tiden man haft dem och tacksamheten för att man fÄtt Àga dem. Det skall göra det lÀttare att lÀmna ivÀg dem. Jag gjorde en sÄn hög och Àven en hög med klÀder jag just nu inte kan ha dÄ jag Àr ganska gravidstor i v.22, sÄ dessa Àr ingen idé att ha uppe i lÀgenheten, utan bÀttre att stÀlla ner i kÀllaren för tillfÀllet.

 

SÄ nöjd nu efter jag gÄtt igenom heeeela högen. KÀnns skönt att ha bÀttre ordning och veta vad jag inte behöver eller kan ha pÄ mig just nu. En del skall lÀmnas till second hand och en pÄse ner i förrÄdet. Resten Àr fint vikt i smÄ boxarna och upphÀngt i garderoben. YÀÀh!

En annan dag gÄr jag vidare till resten som finns pÄ listan man skall checka av. Böcker, papper, personliga ting mm.

#nöjd!😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s