Äntligen snö!❄️

Äntligen har snön kommit till storstan. Som vi har väntat! Dock verkar det som att det ska regna redan tisdag..Men det gäller att njuta så länge. Idag blev det ut på en promenad och känna hur det var med friskluft i lungorna, efter en sjuk vecka inomhus. Sååå skönt! Känner mig som ny igen. Dock är gravidtröttheten här så jag kände hur gärna jag ville ta en tupplur väl hemma haha..Försöker hålla mig vaken, så det blir lättare att som ikväll.

Nu har vi fixat till en fin liten kompis som också välkomnar oss här hemma😉

 

 

IMG_1592

 

Han blev dock lite ledsnare lite senare🤪

 

IMG_1616

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s