Detaljer 🛋

Hittade vid jul sĂ„Ă„Ă„ fina kuddöverdrag pĂ„ rea, som jag nu Ă€ntligen tagit fram😍

H&M hittade jag dem pĂ„. Kostade verkligen ingenting, kan det ha varit 20 spĂ€nn jag gav per styck? Nu Ă„ngrar jag att jag inte köpte fler haha. Men man vet ju aldrig om verkligheten stĂ€mmer med bilden, dĂ„ man köper pĂ„ nĂ€tet och jag ville inte chansa just dĂ„. Vi har sĂ„ litet hĂ€r hemma, sĂ„ köpa sĂ„nt som kanske mest ligger och samlar damm, Ă€r inte att tĂ€nka pĂ„. Kanske inte syns pĂ„ bilden att de Ă€r lite grönaktiga, men jag Ă€r som sagt vĂ€ldigt nöjd över kapet😊🌟 De ger lite vĂ„rkĂ€nsla tycker jag. HĂ„ller ni med?

Finns mÄnga andra fina kuddar fortfarande pÄ rea, sÄ kolla in om ni vill uppdatera soffan dÀr hemma pÄ ett enkelt sÀtt H&M kuddrea

 

 

Kuddar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s