Bokfrossa📚

NÀr man Àr hemma sjuk hinner man tÀnka en massa. Ja, eller i alla fall jag. Har för mycket tid helt enkelt, nÀr jag inte fÄr göra av med nÄgon energi och ska försöka tillfriskna.

DÄ kan jag ligga och planera hur jag borde göra med lÀgenheten och vad som borde Àndras pÄ och vad man kan göra om. Dock kanske det slutar med att 2 av 10 blir gjort nÀr jag vÀl Àr frisk, för dÄ finns det ju HUUUR mycket annat som helst man ska/kan göra haha. 

Men just nu betar jag av mina böcker i bokhyllan att lĂ€sa ut. Det blir lĂ€tt att jag börjar leta nytt lĂ€smaterial pĂ„ Myrorna eller hinner fĂ„ en ny av min syster, innan jag betat av de jag redan har att ta av. SĂ„ detta Ă€r ett ypperligt tillfĂ€lle, dĂ„ jag ska hĂ„lla mig lugn och stilla och Ă€ndĂ„ försöka sysselsĂ€tta hjĂ€rnan. Win win 😉

Jag och en god vÀn som bor lÀngre ner i Sverige, har pratat om att skicka varann böcker, sÄ vi kan byta istÀllet för att det skall köpas nytt hela tiden. Vilken bokklubb va?! Haha! Perfekt ju, dÄ bÄda vill lÀsa Feel good-böcker endast, sÄ vi har samma tycke om vilka sorts böcker vi vill byta.

Vad gillar ni att lÀsa?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s