Min födelsedag!🎈

Startade dagen med att vakna lika tÀppt i nÀsan som under natten, men satt denna natt upp sÄ det vart lite lÀttare att andas och inte lika panik som förra natten, dÄ jag vaknade med sÄnt tryck i nÀsan varannan timme som gjorde ont i hela huvudet.

NĂ€r jag sedan fick sĂ„ng och present pĂ„ sĂ€ngen, vĂ€nde dagen!😍

Fick ett objektiv med zoom av sambon, till min kamera!!😀😀😀 Åh sĂ„ glad jag blev! Det var en grym present som jag tĂ€nkt lĂ€nge pĂ„ att jag skulle vilja köpa, men inte kĂ€nt jag vill ta mig rĂ„d till riktigt. Nu ska det fotas hej vilt snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s