Shoppa gratis!💰

Fick det bĂ€sta i julklapp, som jag Ă€lskar att fĂ„ som present! Ett presentkort😍

Det kĂ€nns ju som att man shoppar gratis dĂ„đŸ˜œÂ Tycker det Ă€r hĂ€rligt att sjĂ€lv fĂ„ vĂ€lja vad jag vill köpa och vad som Ă€r nödvĂ€ndigast just dĂ„, ELLER vad jag gĂ€rna helst vill lĂ€gga pengar pĂ„ som jag aldrig annars hade kĂ€nt jag hade kunnat göra. Har tidigare fĂ„tt presentkort sĂ„ jag kunnat köpa inredning till hemmet, som en ny puff eller en stege som man kan hĂ€nga dagsklĂ€derna pĂ„ och en annan gĂ„ng blev det underklĂ€der jag köpte. Hur ofta unnar man sig att köpa nya underklĂ€der egentligen, Ă€ven om man har pĂ„ sig det vaaaarje dag?!?😂

Denna gĂ„ng blev det ett par hĂ€ngselbyxor. Jag tycker de ser sĂ„ hĂ€rliga ut, men kĂ€nt att det Ă€r onödigt att köpa ett par nya jeans. SĂ„ fick jag presentkortet och vips kĂ€ndes det inte jobbigt lĂ€ngre, utan det kĂ€ndes som en hĂ€rlig gĂ„va jag kunde unna mig sjĂ€lv! Mer sĂ„na vardagsglĂ€dje-kickar😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s