Drömstolen nr 1!đŸšȘ

Wooow! Har hittat stolen jag skulle vilja ha pĂ„ mitt drömkontor!.. Ja, om vi skulle haft plats för ett litet kontor hemma dĂ€r jag hade kunnat sitta och skriva och skapa nĂ€r tiden finns. TyvĂ€rr bor vi i en liten etta sĂ„ inte mycket som fĂ„r plats mer Ă€n det nödvĂ€ndiga..MEN! Man mĂ„ste fĂ„ drömma 😊 Kolla, visst Ă€r den magisk?! OCH billig.

IMG_1101

 

 

Denna lilla godbit nedan finns redan hemma hos oss (den grĂ„) men jag hade velat ha fler och i rosa och blĂ„ fĂ€rg med😍 Åhlens köpte jag den pĂ„. SĂ„ fin!

Puff Åhlens

 

 

Sedan MÅSTE jag ju bara visa detta fina kakel jag fann inne pĂ„ en toalett pĂ„ ett fik i BorĂ„s av alla stĂ€llen. Var tvungen ta en bild, dĂ„ jag blev helt sĂ„ld pĂ„ kaklet haha! Älskar att det Ă€r sĂ„ olika mönster pĂ„ varje kakelplatta. TĂ€nk en vĂ€gg i det hĂ€r. Min skaparĂ„dra skulle hoppa jĂ€mfota 😜

Kakel

 

Har Du plats för en egen liten hörna dÀr hemma? Hur skulle erat lilla kryp-in se ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s