Lycka!💕

Att vara lycklig.

Den kÀnslan ska man inte ta för givet. Inte heller bara leta efter att fÄ kÀnslan utan och leva i det nÀr det infinner sig. Jag kan kÀnna mig lyckligt lottad just idag. Att jag funnit mannen i mitt liv och kÀnner ett inre lugn i mig sjÀlv, jag nyss hade tappat. Jag Àr lycklig i hjÀrtat! Konstigt nÀr man en sekund stÄtt pÄ kanten av hjÀlplöshet, stressad och vilsen och plötsligt Àr det som om jag vaknat upp ur en dröm och ser mitt liv frÄn en annan sida. Ser in i mitt liv som i en film. Ser utifrÄn pÄ hur jag lever.

Jag har inte massa pengar pÄ banken jag kan slösa med, jag har inte mitt drömjobb jag lever för, eller bor i ett slott med dyra möbler, men jag har hÀrliga kollegor jag trivs med, jag har en liten etta jag och min goding myser in oss i (tills vi hittar nÄgot större) och jag kan köpa nÄgot om jag suktar efter ett plagg, eller vill Àta ute en kvÀll.

LivskvaliteŽi vardagen. Det Àr viktigt!

Vi gÄr pÄ museum en tisdag efter jobbet, vi Àter thaimat en torsdag om vi Àr sugna pÄ det. Vi vÀntar inte pÄ att helgen mÄste komma, för att vi ska kunna ta oss ut och göra nÄgot annat Àn bara sitta hemma i soffan.

NÄgot som fÄtt mig att mÄ bra Àr promenader. Frisk luft och röra pÄ sig. Lyssna pÄ musik eller en bra podd. KÀnna pulsen i kroppen som inte stiger för mycket, men som knatar pÄ. Idag kom solen fram för en stund. Vilken lycka!

FÄnga de smÄ tillfÀllena. DÄ hjÀrtat slÄr ett extra slag. Jag vill liksom frysa de momenten nÀr jag fÄr en puss av min Àlskling och jag kÀnner hur hela kroppen skriker av kÀrlek till denna mÀnniska. Hur leendet vÀxer nÀr ögonen fÄngar solglimtarna en frostig dag i november, nÀr munnen fÄr smaka pÄ en god mÄltid som fÄr alla smaklökarna att dra ihop sig. Jag vill kÀnna mera, vara i nuet och se mer av vÀrlden, uppleva, skratta, grÄta av lycka och sjunga ut min livslust.

Det Ă€r dags att leva pĂ„ riktigt! Njuta! Är ni med mig?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s