THE Central Park!🌳

SĂ„ har vi ju nu kommit hem frĂ„n resan till New York! Oj vad vi har hunnit med mycket😍 Det blev mycket turiststĂ€llen men ocksĂ„ strosande sköna gator i Lower East Side och linbana över till Roosevelt Island.

Jag ska ta dag för dag hÀr sÄ nu börjar första delen av dag 1 och den dagen spenderades i Central Park som start. Vilken hÀrlig park! Vi sÄg en massa ekorrar, fÄgelskÄdare, ungdomar som spelade softball och massa new York-bor som rastade hundar, familjer med sina barn som lekte och massa cyklande och springande folk.

Vi Ät köpte lunch pÄ Chipotle (tacos sÄÄÄklart!) och satte oss pÄ en grön plÀtt mitt i parken för att Àta, mysigt!

 

FortsĂ€ttning följer..😉

 

7516747296_IMG_9188-2

 

IMG_5370-2.jpg

 

— * —

 

So now we’re back from our trip to NYC! Wow, we have done a lot of things in this town. Both a lot of sightseeing but also visiting the streets of Lower East side and we also went the funicular railway over to Roosevelt Island.

I’m gonna tell you all about the days and will start now with day 1. And that day started in Central Park. Love that park! We saw lots of squirrels, bird watchers, teenagers playing softball, a lot of New Yorkers walking their dogs, families with their kids playing around and a lot of people biking and running thru the park.

We bought some food for lunch at Chipotles (tacos of course!) and ate on the green grass. So nice weather!đŸ€©

 

To be continued..😉

 

IMG_9180-2.jpg

 

 

IMG_9182-2

 

7516747296_IMG_9190-2

IMG_5369-2.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s