Triangular brush brow!👁

Fick hjĂ€lp av en vĂ€n som jobbar med skönhet&hĂ€lsa, med mina ögonbryn. Hon fĂ€rgade dem och sĂ„ tipsade hon mig ocksĂ„ om en bra ögonbrynspenna Depend Taupe, att fylla i dem med. Blev förvĂ„nad över fĂ€rgen, för jag tyckte den sĂ„g sĂ„ grĂ„ ut. SĂ„ mĂ„lade hon mina bryn och jag kĂ€nde; WOW! SĂ„ jag mĂ„ste ju tipsa om den! 😃

Den har en triangulÀr spets, sÄ den Àr lÀttare att mÄla med Àn en rund.

Trodde aldrig jag skulle kunna fĂ„ tjockare bryn, men som ni ser nedan pĂ„ före&efterbilder sĂ„ ser de ju mycket fylligare och tjockare ut😍 Älskar att man kan Ă€ndra utseende med en sĂ„n enkel grej och sedan Ă€r det bara att ta bort sminket nĂ€r man inte lĂ€ngre vill ha dem sĂ„. IstĂ€llet för att behöva göra nĂ„got permanent av det.

 

 

— * —

 

A friend of mine who’s working as a cosmetic therapist, helped me with my eyebrows.

She coloured them, and also give me a tip about what colour I should wear for the pencil, to fill in. I was surprised cause this colour was grey. But when she painted my brows, WOW! So I just had to tell you about it!😉 Depend Taupe is the name.

This pen is also triangular, so this one is so much easier to add the colour with, then a round one.

Never thought I would be able to get bigger brows, but as you can see on my before&after pics down here, they are thicker. I love that you can change your look with a simple trick, and then just use makeup remover, when you don’t want them anymore. So much easier then do something permanent you can’t regret.

 

 

 

IMG_4964-2
FÖRE/BEFORE

 

img_5039-2.jpg
EFTER/AFTER

 

IMG_5035-2.jpg
EFTER/AFTER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s