Olives in lotion!💁🏼‍♀️

Jag måste bara tipsa om Oliva CCS!

Dessa är köpta på Apoteket Hjärtat och är min favvosar! När man är allergisk som jag vill man hitta bra tvål och lotion som känns underbart, men som inte får ha någon doft. Dessa har en svag svag uns av doft som känns fräsch! Ofta brukar mina krämer dofta kemikaliskt liksom. Och krämen är verkligen mjuk och bra.

Som man kan se på bilden, måste jag ha sista dropparna för att jag älskar lotionen haha!

 

— * —

 

I have to tell you about Oliva CCS!

This one was bought from Apoteket Hjärtat in Sweden. When you’re allergic like me, you need to find a good shower gel and body lotion that feels great, but doesn’t smell. This one has a liiiittle hint of ”fresh air” I would say, cause usually the things I use doesn’t smell at all or has a weird smell of chemicals.

Well you can see here how much I love this lotion haha. Gotta have the last drop!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s