Önskefoton đŸ—ș

Min sambo bestÀllde hem en fotobok med bilder frÄn nÀr vi var i USA. Vilket fint minne att ha! Det Àr lÀtt att bilderna stannar kvar i mobilen eller datorn och sedan glöms de nÀstan bort, förutom de som lÀggs upp pÄ sociala medier. SÄ hÀr Àr det lÀttare att gÄ tillbaka och minnas.

Detta var frĂ„n Önskefoto. Finns ju sĂ„ mĂ„nga olika sidor, men Ă€r glad vi tog denna, för jag blev glatt överraskad över vilket kvalitet det varđŸ€©

Bilderna vi tagit med vĂ„ra kameror har vĂ€ldigt bra pixlar sĂ„ det blir skarpare bilder Ă€n med en mobil. Vi blandade dock bilder, sĂ„ en del foton som tagits med mobil kom ocksĂ„ med. De bilderna var hĂ€rliga minnen vi ville ha med och som det inte spelar nĂ„gon roll om de har bra skĂ€rpa eller Ă€r redigerade 😊

Och fler skall det bli! LĂ€ngtar nu till vĂ„r nĂ€sta resa som blir till… NEW YORK!!😍

 

— * —

 

My love ordered a photo book from when we were in USA. What a great way to keep the memories alive! This one was from Önskefoto. Such a good quality! I was surprised by that, but sooo happyđŸ€©Â Often all photos ends up forgotten in the phone or computer, the ones not attached to social media accounts. This way itÂŽs easier to get a glimt of the memories.

Most of these photos are taken with our cameras, with good pixels, but also some mobile photos got to end up here in the book.  And it doesn’t matter with those pics, if the quality isnÂŽt perfect, itÂŽs all about the memory 😊

 

And now we’re excited for our next trip to…NYC!!!😍

 

 

Foto: Marcus Sandgren            Foto:Emmy Nilsdotter/Marcus Sandgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s