Sweden- bring back the sunđŸ€©

KÀnslan av att vÀnta pÄ solen. Skriket i kroppen som trÄnar efter D-vitamin och solkatter. VÀntar pÄ att vÀrmen ska sprida sig inifrÄn och ut och ögonen Àntligen mÄste kisa för att se.

NÀr vÀnder det? NÀr ska vi kunna sÀga att vÄren verkligen kommit för att stanna?

Varje Är nÀr jag inser att solen Àr pÄ vÀg tillbaka vaknar jag upp som ur koma och undrar, varför bor jag i detta kalla land nu igen?

Tiden jag bodde utomlands var vÀldigt hÀrlig. Sol de flesta dagarna, strand och bada nÀr man hade ledig tid och siesta var behövligt för att pausa i vÀrmen. Men var fanns mina vÀnner, var fanns min familj? Flera vÀnner var som min familj pÄ plats, under mina Är i resvÀska, de jag bÄde jobbade och bodde med.

VĂ€l hemma nu och 10 Ă„r senare, Ă€r jag Ă€ndĂ„ lycklig jag bor nĂ€rmare mina nĂ€ra och kĂ€ra och kan ses oftare. Även om det inte blir alltför ofta, har jag lĂ€ttare möjligheten. Hade jag stannat pĂ„ Teneriffa, som först var min tanke, hade jag nog aldrig heller trĂ€ffat min sambo. Han som gör mig sĂ„ lycklig â˜ș

Visst lĂ€ngtar vi efter solen och vĂ€rmen HELA TIDEN, men vi Ă€r ocksĂ„ glada att vi bor hemma i lilla Sverige och skapar vĂ„rt liv hĂ€r. Vem vet var vi hamnar till slut?!😉

 

— * —

 

That feeling. Waiting for the sun. The whole body aching for a few sunbeams, more D-vitamine and warm asphalt. Wanna feel the warmth in my body again, and put my sunglasses on!

When will it be spring, when can we call it spring?

 

Every year I wake up in April and wonder how I could live thru the winter here in Sweden. The cold days, and frosty nights.

The time I lived abroad I enjoyed the sun every single day. We played in the waves, hanging on the beach, siesta on hot days. But where was my family, my friends?

Well, some of my friends were the ones I worked with and also lived with. They were my family, the years I lived in a suitcase. But all my friends and family at home? I missed them all.

Now, ten years later and home in Sthlm I’m happy I can meet my friends and family more often. They are closer now. And what if I had stayed on Tenerife? That was my dream then. Now I’m happy I didn’t stay there, cause then I wouldn’t have met my man. The guy who makes me so happyđŸ€©

We are longing for sunny beaches and salt water in our hair EVERY SINGLE DAY, but we are happy to live here in Sweden after all. Well.. who knows where we’ll end up in the end?!😉

 

IMG_4720

Encinitas
Encinitas

6174575136_IMG_8892Encinitas solnedgÄng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s