Happy 2018 project!🚀

SÄ har jag och en gammal nÀra vÀn, börjat starta ett roligt projekt!

Vi Ă€r sĂ„Ă„Ă„ taggade men kan inte berĂ€tta vad det Ă€r Ă€n, utan vi ska fila pĂ„ det och ha en bra plan frĂ„n början, innan allt sĂ€tts igĂ„ng. Det roliga Ă€r att vi haft kontakten under alla dessa Ă„r vi bott pĂ„ skilda hĂ„ll, men det Ă€r som vanligt, livet rullar pĂ„ och nĂ€r man bor ca 65 mil ifrĂ„n varann, blir det inte sĂ„ ofta som man fĂ„r till att ses. Det hĂ€r projektet kĂ€nner vi kan bli sĂ„ bra ihop, kan peppa varann till fler projekt, vi fĂ„r jobba ihop och vi kĂ€nner bĂ„da att vi kan bli riktigt bra partners! Det ska bli sĂ„ kul att lĂ€ra kĂ€nna henne pĂ„ nytt och Ă€ven roligt att vi har sĂ„ mĂ„nga minnen tillsammans, min vĂ€n för livet!💕

Som med allt sÄ kommer livet emellan ibland, dÀrför kÀnns det bra att vi gör detta för vÄr egen skull. Ingen tidspress, utan vi jobbar fram det i vÄr takt.

Det hĂ€r blir ett bra Ă„r! 😃

— * —

 

Me and a dear friend of mine, has started a fun project together!

We are so looking forward to tell you all about it, but for now we want to work out a good plan, and prepare everything before we present it. We have always had a good connection but with at least 400 miles apart, itÂŽs been hard to get to see each other that often. But with this project we get to work together, which we are looking forward too! Well this is our project outside our daily jobs, so this is all for fun, but you never know; WeÂŽll see where it takes us! I think we will be ”good partners in crime”😉

It gonna be fun to get to know her again, and also by looking back on all our great memories together, I know this is my friend for life!💕

So no pressure, having fun is our motto!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s