Puff!đŸ€©

Shopping!

Fick ett presentkort pĂ„ min födelsedag pĂ„ Åhlens och efter jag spanat in dessa puffar ett tag, bestĂ€mde jag mig idag för att köpa en grĂ„! De har just nu rabatt pĂ„ inredning sĂ„ det var passande â˜ș Passar sĂ„ fint under vĂ„r sĂ€ng, dĂ€r jag har mitt lilla ”kontor”.

Puffen kan du hitta hÀr 

Vad tycker ni? đŸ€©

IMG_4107-2.jpg

 

Got a gift voucher for my birthday on a Swedish store called Åhlens. After checking out these gorgeous stools, one of the grey ones came home with us today😍 It fits perfect under our bed loft where I have my own small home office.

You like it?đŸ€©Â I sure do!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s